Wie zijn wij?

Zoals je al hebt kunnen lezen onder het kopje ‘geschiedenis‘ zijn we een echt familiebedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in het personenvervoer. Op dit moment werken de 3e en de 4e generatie in de zaak. Ondanks dat we zijn blijven groeien als bedrijf zijn we de familiare sfeer blijven bewaken. We geloven dat dit zorgt voor een fijne werksfeer binnen het bedrijf. Dat de mensen met meer plezier naar het werk blijven komen en daarmee onze klanten beter van dienst kunnen zijn.

Gastheren en gastvrouwen
Het grootste deel van onze collega’s zijn de chauffeurs. De dames en heren die met jullie op pad gaan en dat goed en veilig moeten doen. Touringcarchauffeur zijn vraagt nogal wat. Zo is flexibiliteit enorm belangrijk, want zij moeten klaarstaan op het moment dat de klant op pad wil. De ene keer is dat 09.00 uur, de andere keren weer 20.30 of 04.00 uur. Dit zorgt ook gelijk voor veel afwisseling in het werk. Net als de verschillende bestemmingen waar ze komen met de bus. De ene dag is dat de Efteling, de volgend dag kan het dan bijvoorbeeld Brugge of Praag zijn. Ook het contact met alle verschillenden groepen mensen in de bus maakt het werk leuk en uitdagend.

Veilig en schoon onderweg
Minstens zo belangrijk zijn de collega’s die achter de schermen bezig zijn om ervoor te zorgen dat de bussen in perfecte staat de weg op gaan. In de eerste plaats moeten de bussen natuurlijk technisch in orde zijn. Hiervoor zorgen onze monteurs die alle ins- en outs van ons wagenpark kennen. De snel veranderende techniek vraagt veel van de monteurs en de apparatuur die zij gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de software en elektronica in een bus en de verschillende veiligheidssystemen die aanwezig zijn.
Als de bus dan in technisch goede staat op het terrein staat, moet hij ook nog perfect schoon zijn voor de volgende klanten die ermee op pad gaan. Daar is ons schoonmaakteam voor verantwoordelijk. Zij zorgen er onder andere voor dat de ramen schoon zijn, de afvalzakjes zijn vervangen en het toilet in de bus schoon is.

Van der Wielen, De Groot – Ede en FlixBus
Toen in 2015 Van der Wielen in Malden failliet ging hebben wij het touringcargedeelte van dit bedrijf overgenomen en hier een doorstart mee gemaakt. Dit zorgde ervoor dat we meer capaciteit kregen in de regio Nijmegen en een groter gebied konden bedienen.

In 2017 hebben we ook Touringcarbedrijf De Groot – Ede overgenomen. Dit kleine bedrijfje uit het gelijknamige Ede is eigendom geworden van Toonen Reizen en de naam is nog steeds in gebruik. Dit bedrijf bestaat ook al ruim 35 jaar en is ook een gerenommeerde naam in onze branche. De overname van De Groot Ede zorgt ervoor dat het gebied dat wij bedienen groter is geworden en we ons steviger vestigen.

Een andere mooie ontwikkeling van de laatste jaren is onze samenwerking met FlixBus. FlixBus is een organisatie die door heel Europa lijndiensten uitvoert. Wij rijden momenteel verschillenden lijnen voor ze. Zo komen we dagelijks in Amsterdam, Gent en Parijs. Dit mogen we dus zeker een belangrijke en fijne partner noemen voor ons bedrijf.

Vraag geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Kwaliteit en de veiligheid staan voorop!