Touringcar verhuur

Ben je met een groep? En heb je veilig, snel en goed vervoer nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze luxe touringcars variëren in grootte van 19 tot 88 zitplaatsen. Uiteraard voldoen alle bussen aan de strenge Europese milieunormen. En aan de eisen van Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKTB), waarbij wij zijn aangesloten.

Comfort staat bij ons hoog in het vaandel
Onze touringcars zijn uiteraard voorzien van alle benodigde faciliteiten: airco, microfoon, koffiebar en toilet. Een groot deel van onze bussen is daarnaast voorzien van Wi-Fi en USB-oplaadpunten. Uw reis is dus van alle gemakken voorzien. Daarnaast zorgen onze ervaren chauffeurs er natuurlijk voor dat je veilig op de bestemming arriveert.

Wil je met jouw gezelschap liever nóg luxer op pad? Dan kan je ook terecht in een van onze (semi-)VIP-bussen. Meer informatie hierover vind je bij VIP/Zakelijk onder het kopje ‘Groepen’.

Vraag een offerte aan
Hier kun ja vrijblijvend een offerte aanvragen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een voorstel van ons. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan gerust: 024-3222235 / touringcar@toonenreizen.nl

  • 19 t/m 88 zitplaatsen per bus
  • Milieubewust op pad
  • Keurmerk voor veiligheid

Vraag geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Kwaliteit en de veiligheid staan voorop!