Ontdek de mogelijkheden bij Toonen Reizen.

De touringcars van Toonen Reizen vormen al ruim 96 jaar een vertrouwd beeld op het nationale- en internationale wegennet. Het wagenpark telt inmiddels 17 luxe touringcars. Deze zijn multifunctioneel inzetbaar voor bedrijfs- en crewvervoer, dagtochten, internationale pendeldiensten, schoolreizen, vakantiereizen en nationaal- en internationale evenementen. Toonen Reizen  werkt voor zeer uiteenlopende doelgroepen, van het bedrijfsleven tot particulieren. Iedereen kan bij ons een touringcar huren.

Ambassadeurs achter het stuur
U kunt bij ons een bus met gecertificeerde chauffeur huren. Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs aan boord van de touringcars. Uw chauffeur heet U welkom in de touringcar, geeft U een veiligheidsinstructie en is Uw  aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen. Uw chauffeur is een goede gastheer of gastvrouw, die u behulpzaam is waar het kan. Tijdens rondreizen en dagtochten is de chauffeur vaak ook uw reisleider, die veel weet over uw bestemming en uitstapjes. Kortom, een veelzijdige professional, die ervoor zorgt dat niet alleen U, maar ook uw bagage veilig aankomt.

Onze chauffeurs worden dan ook nauwkeurig geselecteerd, onder andere op vakmanschap, representativiteit en sociale vaardigheden. De chauffeurs spreken Duits en Engels en kunnen vooruit met jarenlange rijervaring in onze touringcars. Door interne trainingen op het gebied van veiligheid, rijvaardigheid (o.a. het Nieuwe Rijden) in de touringcars, reisleider- en gastheerschap zorgt Toonen Reizen voor een gegarandeerd hoog kennis- en serviceniveau van de chauffeurs.

Milieu Vriendelijk Onderweg (MVO)
Toonen Reizen heeft een zeer gedifferentieerd wagenpark. Zo goed als alle touringcars van Toonen Reizen is uitgerust met minimaal een Euro4 motor. Hiermee voldoet Toonen Reizen aan alle nu geldende normen en waarden... Een touringcar van Toonen Reizen huren is dus een milieubewuste keuze.

Niets is onmogelijk
Toonen Reizen biedt vele services. Terwijl U geniet van verse koffie en luxe versnaperingen, vertelt een professionele chauffeur / reisleider U welke bezienswaardigheden er onderweg te zien zijn. Of  U organiseert een omvangrijk evenement waarbij onze projectcoordinator het logistieke vervoersplan volledig voor U ontwikkelt en uitvoert. Er kan duidelijk meer dan U denkt met de touringcars van Toonen Reizen. De medewerkers van Toonen Reizen staan voor U klaar. Zij zorgen samen met U voor een flexibele en passende invulling van iedere denkbare vervoerswens. Wilt U een touringcar huren, dan bent U bij Toonen Reizen aan het juiste adres.

Kies voor een Keurmerk Touringcarbedrijf; Toonen Reizen