Datum: 
24 april 2018
Inclusief: 
Vervoer per luxetouringcar
Koffie/Thee
Uitgebreide lunch
Rondrit met gids
Diner
Begeleiding
Verzekering
€ 66,50 

Op Dinsdag 24 april 2018 gaan we naar de tulpen in de Noordoostpolder. Vanaf half april/begin mei staat de Noordoostpolder weer in het teken van het Tulpenfestival. De tulpenroute in de Noordoostpolder is de langste aaneengesloten route van Nederland. Het grootste deel van de in Nederland geteelde bloembollen wordt hier gekweekt.
Na een redelijk vroeg vertrek rijden we naar het pittoreske dorpje Creil waar we ontvangen worden bij het tulpeninformatiecentrum met verse koffie en gebak. We krijgen een film te zien over de bollenteelt in de streek en kunnen we een wandeling maken door de tulpentuin. 
Met een gids gaan we een fantastische route rijden door de tulpenvelden. Hij/zij zal veel vertellen over alles wat er te zien is. 
Na de uitgebreide boerenlunch gaan we een bezoek brengen aan het vissersdorpje Urk, waar u wat vrije tijd heeft om dit voormalige eiland te bekijken. Met een mooie bos verse tulpen voor iedere deelnemer vertrekken we weer uit de Noordoostpolder. Op de terugweg nuttigen we nog een lekker diner alvorens we in de Regio Niljmegen arriveren.

De prijs van deze dagtocht is € 66,50 per persoon.
Inbegrepen bij deze reis: Vervoer per touringcar, koffie/thee, boerenlunch, rondrit met gids, diner, begeleiding en verzekering.

De reis gaat door bij minimaal 30 deelnemers.

De opstaptijden zullen tussen ca. 08.00 uur en 09.00 uur liggen.
U krijgt hier na uw reservering bericht over.

Deze reis is rollator geschikt. Graag aangeven bij reservering.