Bent u bezig met het organiseren van een schoolreis en opzoek naar betrouwbaar en veilig vervoer? Gunt u de kinderen een leuke dag uit? Wij willen u daar graag bij helpen! Toonen Reizen neemt u het werk uit handen, en zorgt ervoor dat u, en de kinderen een geslaagd dagje uit hebben.

Veiligheid
Bij Toonen Reizen staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze bussen zijn dan ook goed onderhouden en voorzien van veiligheidsgordels en het juiste comfort. Hier wordt erg veel aandacht aan geschonken. Verder, hebben wij het keurmerk ISO 9001. Dit biedt u extra garanties op het gebied van veiligheid. Wil u hier meer over lezen? Klik dan Hier

Service
Wij zullen altijd ons best doen om u de beste service te bieden en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, hebben veel ervaring en kunnen goed omgaan met (jonge) kinderen. Ze begrijpen dat schoolvervoer meer is dan slechts van A naar B rijden. De schoolreis is namelijk de hoogtepunt van het jaar voor zowel de kinderen als de begeleiders.
Samen met u gaan we kijken welke bus het beste bij uw schoolreis past en zo bieden we service op maat. De meeste touringcars zijn voorzien van een toilet, airconditioning, video/dvd speler en comfortabele zitplaatsen. De grootte van de bussen variëren van 19 tot 88 zitplaatsen.

- Veilige en comfortabele bussen
- ISO 9001 keurmerk
- Goed opgeleide chauffeurs
- Servicve op maat

Voor meer informatie over de prijs kunt u mailen naar touringcar@toonenreizen.nl of bellen naar 024-3222235. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met de verhuurmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Vraag hier vrijblijvend de offerte aan.

Schoolreisje Toonen Reizen
Schoolreisje Toonen Reizen
Schoolreisje Toonen Reizen
Schoolreisje Toonen Reizen