Datum: 
27 november 2019
€ 38,00 

Uiteraard verzorgen wij ook dit jaar uw dagtocht naar het gezelligste Winterfeest voor iedereen; de Margriet Winterfair. Per luxe touringcar reizen wij af naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
Ontelbaar veel lichtjes, besneeuwde pleintjes en typische kerstmarktkraampjes: Margriet Winterfair is dé plek om in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit! Met mogelijkheden om gezellig te shoppen, inspirerende workshops te volgen, meezingen met bekende artiesten, fantastische modeshows bijwonen en om heerlijk te eten.

Op de Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! . Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Leuker kunnen de feestdagen niet beginnen!

Vertrek:
08.30 uur, Reisbureau Toonen, Groesbeekseweg 73a, Nijmegen
08.45 uur, Brasserie Le Duc, Dukenburg, Nijmegen
08.55 uur, NS Station, Wijchen

Retour:
17.30 uur, Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch

Let op! U betaalt bij ons geen boekingskosten
Alléén vervoer
: € 22,50