Datum: 
30 november 2019
Inclusief: 
Vervoer per touringcar.
€ 22,00 

Kerst en Keulen, deze twee begrippen lijken voorbestemd voor elkaar. Met maar liefst zes afzonderlijke kerstmarkten in de binnenstad van Keulen en zelfs een heuse kerststallenroute is Keulen de plaats waar al je kerstwensen uit zullen komen.
De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen is wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt in Keulen speciaal maakt. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante DOM van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. De aanwezigheid van de DOM geeft de kerstmarkt in Keulen een speciaal tintje.

Er vinden diverse authentieke kerstmarkten plaats waar oude ambachten weer tot leven komen en onder de schaduw van de Dom verrijst een sprookjesachtig verlichte kerstboom van tientallen meters waaronder zich een winters kerstdorp bevindt. Je kunt ook heerlijk schaatsen op de gezellige schaatsbaan en opwarmen met warme chocolademelk.

Opstapplaatsen:
07.55 uur, Rijnhal, Olympus, Arnhem
08:35 uur, NS station, Wijchen
08.45 uur, Nijmegen Dukenburg, Brasserie Le Duc
09.00 uur, Reisbureau Toonen, Groesbeekseweg 73a. Nijmegen

18.00 uur, Retour uit Keulen