Datum: 
20 augustus 2020
Inclusief: 
Vervoer per touringcar
Lunch
2 x Musea
Diner
Reisverzekering
Reisbegeleiding
€ 73,00 

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij weer met bussen rijden en gasten vervoeren. Wél is er nog de verplichting om een mondkapje te dragen in de bus. Deze regel, net als alle andere richtlijnen, leven wij natuurlijk netjes na. 
Omdat we zo lang hebben stilgezeten en om het extra aantrekkelijk te maken om mee te gaan, krijgt u voor uw meereizende partner, vriend of vriendin 25% korting. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op donderdag 20 augustus 2020 staat er weer een dagtocht gepland. We gaan die dag naar het noorden van het land, op bezoek bij de Jousters, in het mooie en pittoreske Joure. In dit Friese plaatsje vinden we het Douwe Egberts museum, hier gaan we dan ook een bezoekje aan brengen. Proef het ontstaan van Douwe Egberts en Pickwick in de voormalige fabriek waar het museum is gevestigd. En wie kent de slogan niet: 'En dan is er koffie.... Douwe Egberts koffie, lekkere koffie! Naast een goede kop koffie of thee krijgen we hier ook een lunch aangeboden. 

In de middag brengen we een bezoek aan het mooie Franeker, één van de elf steden uit de elfstedentocht. Naast schaatsen doen ze hier ook aan de balsport kaatsen, een echte Friese volkssport. We gaan dan ook het kaatsmuseum bezoeken en krijgen daar een rondleiding. Na afloop vertrekken we richting huis, maar we stoppen natuurlijk ook nu weer onderweg voor een heerlijk afsluitend diner!
Tegen 21.00 verwachten we weer thuis te zijn!

€ 73,- per persoon
Inclusief: Vervoer per touringcar, Lunch, bezoek 2 musea, diner, reisverzekering, begeleiding.