Datum: 
20 november 2019
Inclusief: 
Vervoer per touringcar
Koffie/thee met iets lekkers
Entree kasteel
Lunch
Rondrit met gids
Diner
Verzekering
Begeleiding
€ 58,00 

Op woensdag 20 november 2019 gaan we een uitstapje maken naar een sprankelende, historische en sfeervolle stad: Breda! We worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers.
We gaan het kasteel Bouvigne bezoeken, het landgoed uit de vijftiende eeuw bestaat uit een sprookjesachtig kasteel en is omgeven door 3 mooie tuinen met een boomgaard. De tuinen zijn zeker een bezoekje waard.
De tuinen zijn geïnspireerd door de stijlen uit Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Hierna worden we weer ontvangen voor de lunch voor een driegangenmenu. Als dit op is gaan we onder leiding van een gids een rodnrit maken door het historische centrum en de baronie van Breda. U zult zien dat Breda de laatste jaren
ontzettend veel veranderingen heeft ondergaan; daardoor is de stad nog mooier geworden dan hij al was. U krijgt de mogelijkheid even te winkelen, het centrum te verkennen of met de gids mee te gaan voor een wandeling. De wandeling zal door het historische hart van de stad gaan met het kasteel van Breda, de Grote Markt, stadspark 't Valkenberg, begijnhof en Onze-Lieve-Vrouwenkerk. Bij de kerk is de Prinsenkapel natuurlijk bijzonder om te bezoeken.
Onderweg naar huis zullen we natuurlijk weer stoppen voor een heerlijke maaltijd zodat iedereen met een volle buik huiswaarts keert.

Deze reis is rollator geschikt, dit graag bij uw reservering aangeven.
Minimale deelname: 30 personen