Datum: 
21 november 2018
Inclusief: 
Vervoer per touringcar
Medialunch
Programma Beeld & Geluid
Koffie/thee met gebakje
 Diner
  Ervaren begeleiding
Verzekering.
€ 73,00 

Op Woensdag 21 November 2018 gaan we naar Hilversum om een bezoek te brengen bij het museum Beeld en Geluid, waar altijd wat te doen is…. 
Bij dit instituut voor mediacultuur ontdekken we wat media met ons kan doen en wij met media. We worden ontvangen in de indrukwekkende centrale hal met een media lunch. Daarna gaan we naar een van de zalen en ziet u een korte film over de spectaculaire architectuur van het gebouw. Tijdens het interactieve filmprogramma halen we samen met u herinneringen op aan de leuke televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar. Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger. U krijgt een unieke gelegenheid om bijzondere museale objecten uit de depots van beeld en Geluid te bekijken, de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant, de kleding van Zuster Klivia en de bijzondere afstandsbediening waarmee Koningin Beatrix Beeld en geluid in 2006 opende.
In de namiddag rijden we weer richting Nijmegen met een afsluitend diner onderweg.

De prijs van deze dagtocht is € 73,00 per persoon.
Inbegrepen bij deze reis: Vervoer per touringcar, medialunch, programma Beeld & Geluid, Koffie/thee met gebakje, diner,  ervaren begeleiding en verzekering.

De reis gaat door bij minimaal 30 deelnemers.

De opstaptijden zullen tussen ca. 10.30 uur en 11.30 uur liggen.
U krijgt hier na uw reservering bericht over.

Deze reis is rollator geschikt. Graag aangeven bij reservering.