Bent u van plan om een personeelsuitje te organiseren? U wenst een geslaagd personeelsfeest en u bent opzoek naar een gezellige, gemakkelijke en veilige manier van vervoer? Dan is Toonen Reizen de beste uitkomst! Een bedrijfsuitje is een gezellige aangelegenheid en zorgt voor een goede sfeer in het team (teambuilding). Het is belangrijk dat de dag of avond op een goede en efficiënte manier verloopt en daar wil Toonen Reizen graag een steentje aan bijdragen.

Gezelligheid
Bij het organiseren van een personeelsuitje is het de bedoeling dat de gezelligheid begint zodra de mensen in de bus stappen en op pad gaan. Geen zorgen, geen parkeerstress, gewoon lekker zitten en relaxen.

Wanneer het een wat langere rit is kunnen we eventueel zorgen voor hapjes en drankjes tijdens de rit. Dit kan natuurlijk in allerlei soorten en vormen, geheel in overleg geregeld worden. Samen met een muziekje op de achtergrond begint het uitje zo al goed. Eigen consumptie is ook toegestaan. Let hierbij wel op dat de bus netjes wordt achter gelaten. Onze chauffeurs zullen altijd hun best doen om de rit zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

Flexibel
Toonen Reizen is flexibel, en wij proberen u altijd de beste service te verlenen. Wij bieden u dan ook service op maat en gaan met u in overleg over wat de mogelijkheden zijn. De opstaplocatie kunt u zelf bepalen, en daar wordt u ook weer afgezet. Dit bespaart veel tijd en geld ten opzichte van het openbaar vervoer.

- Flexibel
- Efficiënt
- Gezelligheid
- Drankjes (op aanvraag)
- Service op maatMakkelijk in contact
- ISO 9001 keurmerk

Heeft u vragen met betrekking tot het bedrijfsuitje? Dan kunt u mailen naar touringcar@toonenreizen.nl of bellen naar 024 322 22 35. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met de verhuurmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Vraag hier de offerte aan.

 

Bedrijfsuitje Toonen Reizen
Bedrijfsuitje Toonen Reizen
Bedrijfsuitje Toonen Reizen
Bedrijfsuitje Toonen Reizen
Bedrijfsuitje Toonen Reizen