Datum: 
4 november 2019
Inclusief: 
Vervoer per touringcar
Koffie/thee met appelflap
Koffietafel
Rondrit
Diner
Verzekering
Begleiding
€ 67,50 

Op maandag 4 november 2019 gaan we een tocht maken naar het Bakkerij Museum en de Belgsiche Noorderkempen.
Om 10.00 uur worden we verwacht in het Bakkerij Museum in Oosterhout (NB). In een nostalgische omgeving kunt u creatief aan de slag.
Tussen de speculaasplanken, taart- en marsepeinvormen gaat u eigen koekjes en broodjes bakken. 
Wanneer het deeg moet rijzen krijgt u een kop koffie/thee met een warme appelflap.

Als al het bakken gelukt is worden we verwacht voor een heerlijke koffietafel als lunch. Met een volle buik gaan we de bus in om een rondrit te maken onder leiding van een gids.
We rijden langs het dorp Baarle-Nassau-Hertog, dat een bijzondere status heeft: het is zowel Belgisch als Nederlands grondgebied. De gids zal er vanalles over vertellen.
We rijden verder naar Turnhout, één van de oudste steden van België. Daar bezoeken we de fraaie Sint-Pieterskerk, waarna u ook nog vrije tijd krijgt in het centrum van de stad.
We zetten onze reis voort langs Vlaamse dorpjes als Merkplas met een van de oudste gevangenissen van België, dan door de Kolonie en Hoogstraten richting Meersel-Dreef. In Meersel-Dreef stoppen we om een bezoekje te brengen aan de Mariagrot en de tuinen van de paters. Na dit bedevaartsplaatsje rijden we verder om nog ergens te gaan dineren alvorens we huiswaarts keren.

Deze reis is rollator geschikt, dit graag bij uw reservering aangeven.
Minimale deelname: 30 personen