Datum: 
29 juni 2019 t/m 30 juni 2019
Inclusief: 
Vervoer per luxe touringcar
1 nacht in een 2 persoonskamer incl. ontbijt
Stadsrondrit
€ 96,00 

Bezoek nu met onze busreis Parijs de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Onze reis bestaat uit het busvervoer en 1 overnachting in een 2 persoonskamer, incl. ontbijt. Tijdens deze reis heeft u voldoende tijd om deze wereldstad te verkennen, in deze stad is voor iedereen wel iets te doen. Vanuit de Eiffeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de romantische stad Parijs. Enkele bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen zijn de, Arc de Triomphe, de Basilique du Sacre-Coeur, de Notre Dame etc. Natuurlijk kunt u ook  één van de vele musea bezoeken en tevens is Parijs een leuke stad om te winkelen.

 

Programma

1e dag
Om 05.00 uur vertrekt de bus vanaf Reisbureau Toonen aan de Groesbeekseweg 73a te Nijmegen. Om 05.10 uur zal de bus vetrtekken vanaf busstation Dukenburg om vandaar rechtstreeks en zonder omwegen naar Parijs toe te rijden. Onderweg hebben we natuurlijk een stop om de benen even te kunnen strekken of om een kopje koffie/thee te drinken.
Tegen 11.30 uur zullen we arriveren bij het hotel in Parijs. Het hotel is altijd centraal gelegen en heeft een metrostation op loopafstand. In het hotel helpen wij u met inchecken en krijgt u de gelegenheid om zich op te frissen. Daarna is er de gelegenheid om kostenloos deel te nemen aan de ongeveer 2 uur durende rondrit langs de highlights van Parijs. Hierna kunt u de dag geheel naar eigen wens invullen.

2e Dag    
Na het ontbijt heeft u nog tot 16.00 uur de tijd om Parijs verder te ontdekken. Want om 16.00 uur vertrekt de bus pas weer naar Nederland. De thuiskomst in Nijmegen staat gepland om 22.30 uur.