FESTIVALS

Onbezorgd naar een festival
Je wilt ook dit jaar weer naar je favoriete festival. Maar dat festival ligt niet om de hoek. Hoe kom je nu met al je vrienden naar jullie favoriete festival, zonder dat je je druk hoeft te maken over een drankje meer of minder? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij organiseren vervoer naar verschillende festivals in Nederland. Stap in de bus op de afgesproken tijd en plaats, ga lekker achterover zitten en begin de dag ontspannen. Onze chauffeur rijdt geen lange ophaalroutes, maar zet iedereen zo dicht mogelijk bij de ingang van het festival af. Voor de terugweg staat de bus ook weer op tijd klaar. We vertrekken zo’n 45 tot 60 minuten na afloop van het evenement. Per evenement lees je hoe laat de bus precies vertrekt. En uiteraard geeft de chauffeur het ook op tijd aan.

Wij zorgen voor de sfeer onderweg
In de bus zijn er drankjes te koop en zorgen we voor lekkere muziek om alvast in de stemming te komen. Spullen kunnen eventueel tijdens het festival in de bus blijven liggen. Boek hier snel je plaats of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Vanwege Covid-19 en de onzekerheid daardoor voor evenementen kunnen wij op dit moment nog geen reisjes aanbieden. Deze zullen volgen zodra het weer kan. Blijf ons volgen!

  • Drankjes en muziek in de bus!
  • Geen lange ophaalroute!
  • Spullen kunnen in de bus blijven liggen!

Vraag geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Kwaliteit en de veiligheid staan voorop!