Ben jij van plan om samen met je vrienden naar een festival te gaan en heb je daar vervoer bij nodig? Heb je geen zin in moeilijk gedoe en wil je gemakkelijk kunnen opstappen op locatie(s) naar keuze? Toonen reizen biedt je deze mogelijkheid. Een festival is iets waar je lang naar uitkijkt, en het is dan is het belangrijk dat je een gezellige ervaring hebt, maar ook dat alles goed geregeld is. Toonen Reizen helpt daar graag aan mee.

Gericht op de factor gezelligheid zijn onze bussen voorzien van muziek en kan er worden gezorgd voor drankjes tijdens de rit (op aanvraag). Eigen drank is ook toegestaan, maar zorg er hierbij wel voor dat de bus weer netjes wordt achtergelaten.
Onze chauffeurs hebben veel ervaring met festivalvervoer en zullen er voor zorgen dat je op een efficiënte en leuke manier bij de bestemming aankomt.

Bagage
Om een kluisje op het festival of feestje uit te sparen kunnen de spullen vaak in de bus blijven liggen. Overleg dit altijd met ons.

Flexibel
Toonen Reizen is flexibel en wij proberen je altijd de beste service te verlenen. Wij bieden dan ook service op maat en gaan met je in overleg over wat de mogelijkheden zijn. De opstaplocaties kan je zelf bepalen en daar word je ook weer afgezet. Dit bespaart veel tijd en geld ten opzichte van het openbaar vervoer. Ook is het voordeliger dan met de auto te gaan.

- Flexibel
- Efficiënt
- Gezelligheid
- Drankjes (op aanvraag)
- Service op maat
- Makkelijk in contact
- ISO 9001 keurmerk

Heb je verder vragen over festivalvervoer? Dan kan je mailen naar touringcar@toonenreizen.nl of bellen naar 024 322 22 35. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je graag met de verhuurmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Vraag hier de offerte aan.

Festivalvervoer Toonen Reizen
Festivalvervoer Toonen Reizen
Schoolreisje Toonen Reizen
Festival Toonen Reizen