Datum: 
30 October 2019
Inclusief: 
Vervoer per touringcar
Koffietafel met kroket
Rondrit
Entree Rijtuigmuseum
Drankje
Diner
Verzekering
Begeleiding
€ 63,50 

Op woensdag 30 oktober 2019 gaan we op pad richting Geertruidenberg en 'De Koetserij', het rijtuigenmuseum.
We vertrekken deze dag iets later in de ochtend want we worden pas tegen 12.00 uur verwacht op het eerste adres, waar direct een uitgebreide koffietafel met een kroket op ons staat te wachten.
Na de lunch gaan we op pad met de de Hank-o-motief, een locomotief voor op de weg. We gaan zo een rondje maken door Geertruidenberg en zijn omgeving. Geertruidenberg met zijn vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen. De stad heeft een prachtige historische kern en een eeuwenoud marktplein met een rijke variatie aan monumentale panden. Langs een mooie weg rijden we naar Raamsdonk en zijn hechte, rustieke, agrarische kern met karakteristieke langstraatboerderijen.

We worden afgezet met landgoed 'Het Broeck'. Binnen de poorten van dit landgoed is het rijtuigenmuseum gevestigd; 'De Koetserij'. Riojtuigen uit de periode 1865-1910 worden hier tentoongesteld. Elk rijtuig heeft zijn eigen verhaal. 
Het landgoed heeft ook een fantastisch mooie tuin, ook zeker de moeite waard om even te bekijken. In het theehuis dan in de tuin staat krijgt u een drankje aangeboden. 
Tegen 17.30 worden we bij het landgoed opgehaald met de bus om richting het driegangendiner te gaan.

Deze reis is rollator geschikt, dit graag bij uw reservering aangeven.
Minimale deelname: 30 personen